Consiliu director

Theodor Paleologu

Theodor Paleologu, fost elev al Ecole Normale Supérieure, a studiat filozofia la Universitatea Paris I Sorbonne şi este doctor în filozofie politică al Ecole des Hautes Etudes en Sciences Sociales şi al Universităţii din München. A fost fellow la Harvard, Notre Dame şi Wissenschaftskolleg zu Berlin, a predat la Boston College, Deep Springs College, European College of Liberal Arts de la Berlin şi Universitatea din Copenhaga. A fost ambasador al României în Danemarca şi Islanda şi Ministru al Culturii. În prezent este președintele Fundației Paleologu.

Ioana Prândurel

Ispravnic al Casei, este membru fondator și director executiv al Fundației Paleologu. După 12 ani de lucru în slujba comunicării și branding-ului în companii private, Ioana Prândurel se dedică integral activității noastre și se ocupă de partea administrativă, de planificarea pașilor de creștere și de punerea în aplicare a programelor pe care le desfășurăm în cadrul Fundației.

Pia Paleologu

In memoriam.

Pia Paleologu, muzeograf și pictoriță, este membru fondator al Fundației Paleologu și cea în grija căreia este întreaga Casă Paleologu. Cu multă pasiune și atenție, a redat interioarelor Casei atmosfera conacelor aristocratice, contribuind la amplificarea atmosferei din lumea Vechiului Regat din salonul și sufrageria în care au loc cursurile și întîlnirile noastre.