Casa Paleologu pentru copii: Lupoaica și gemenii sau despre începuturile Romei

Curs online - Webinar live

Cursul online durează două ore și este gândit pentru copii cu vârsta cuprinsă între 8 si 12 ani. 

Ați auzit vreodată povestea celor doi frați bebeluși hrăniți de o lupoaică? Sau poate i-ați văzut statuia, care poate fi admirată în mai multe orașe din România. Acea statuie are în spate o poveste foarte interesantă și vorbește despre nașterea celei mai faimoase capitale europene: Roma.

În acest curs, vom descoperi cine sunt gemenii, cum de au ajuns să fie hrăniți de o lupoaică și ce rol au avut ei în întemeierea Romei. Dar partea și mai frumoasă este aceasta: cursul nostru va fi bazat pe texte în limba latină, pe care voi le veți putea înțelege fără să fi studiat niciodată latina!

Dacă doriți să descoperiți povești fascinante, o limbă veche minunată din care s-a născut limba noastră maternă, cuvinte noi care vă vor îmbogăți vocabularul de-i veți uimi pe învățători și profesori, atunci vă invităm să participați la acest curs. Amuzamentul garantat!

  • Cursul va avea loc în data de 15 iulie, de la ora 10 (ora României).
  • Cursul se adresează adolescenților cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani. Ne dorim ca oaspeții de la curs să se conecteze de pe un device dotat cu cameră video și microfon. 
  • Cum vom proceda? Vom folosi o platformă de video online, unde ne vom vedea live de pe orice aparat dotat cu cameră video, microfon și acces la internet. În ziua desfășurării cursului veți primi pe email calea de acces către platforma unde întâlnirea noastră va fi găzduită online.
Lector
iulie 2023
Data începerii
15 iul 2023
Curs online
webinar
Ziua
sâmbătă
Număr întâlniri
1
Ora de începere
10:00
Durata
2h
Onorariu total, TVA inclus
15000 lei