City break studios la Ierusalim

Curs cu participare fizică - Ierusalim

Am dat startul înscrierilor penrtu a doua sesiune a călătoriei de la Ierusalim.

Viața milenară a orașului sfânt al celor trei religii monoteiste (iudaismul, creștinismul, islamul) se înțelege mai ușor bătând străzile pietruite ale cartierelor creștin, armenian, evreiesc și musulman. Din lumina blândă a dimineții ce scaldă zidurile Bisericii Sfântului Mormânt, prin vâltoarea de zgomote și culori a Drumului Crucii până la majestuosul Munte al Templului vom reconstitui arheologic istoria locurilor la care călătorim cu mintea ori de câte ori citim Biblia sau sărbătorim Paștele. Vom contempla zidurile Sionului înconjurând Vechiul Oraș, vom coborî în Valea Chedronului și urca pe Muntele Măslinilor, înainte de a ne opri asupra celor mai importante monumente din Muzeul Israelului.

Datele desfășurării city break-ului studios sunt 10 - 14 mai 2023. 

* În cazul în care nu se întrunesc 10 persoane în acest grup, vom putea face călătoria, dar vom recalcula onorariul de curs în consecință, în funcție de numărul de locuri ocupate. Onorariul afișat este calculat pentru un grup de minimum 10 persoane și poate suferi modificări în cazul în care numărul de înscriși este mai mic.

Data limită pentru pre-înscriere și confirmare este 31 martie. Pentru pre-înscriere nu este necesară plata onorariului. Suma aferentă va fi solicitată numai după ce vom confirma călătoria. 

Vom sta la Ierusalim de pe 10 până pe 14 mai 2023. Sunt patru nopți. Numărul total de ore de predare este de cel puțin 22. 

***

Onorariul specificat pentru acest curs revine integral Biroului Casei SRL și nu include costurile de cazare, masă, intrări la muzee și transport. Suma afișată include toate taxele și TVA. 

În cazul în care vor apărea modificări ale datelor city-break-ului (programul de zbor), vom anunța din timp.

Lector
Sesiunea II
Data începerii
10 mai 2023
Curs cu participare fizică
Ierusalim
Ziua
miercuri
joi
vineri
sâmbătă
duminică
Număr întâlniri
3
Ora de începere
12:00
Durata
22h
Onorariu total, TVA inclus
5.20000 lei