Moștenirea lui Pavel: Epistolele către Tit și Timotei

Ce se va întâmpla cu creștinii după moartea lui Pavel? Ce fel de organizare și leadership sunt necesare pentru biserica în creștere? Indiferent dacă atribuim cele trei epistole, două către Timotei și una către Tit, lui Pavel sau unui apropiat, ele pun în centrul dezbaterii îndatoririle îndrumătorilor spirituali. Toate virtuțile pe care aceștia trebuie să le manifeste au la baza capacitatea de a suferi și antrenamentul în temperanță și stăpânire de sine necesar pentru a-i conduce pe credincioși.

Cursul face parte dintr-o serie despre epistolele apostolului Pavel. Planul nostru este să tratăm fiecare text în parte, astfel încât să dedicăm câte o întâlnire fiecăruia dintre cele 14 texte. 

  • Webinarul live are o întâlnire, în data de 20 martie, de la ora 19:00 (ora României).
  • La acest curs oferim burse elevilor și studenților, cadrelor didactice din învățământul preuniversitar, pensionarilor sau clericilor, indiferent de confesiune. Detalii aici.
  • Cum vom proceda? Vom folosi o platformă de video online, unde ne vom vedea live de pe orice aparat dotat cu cameră video, microfon și acces la internet. În ziua de desfășurare a cursului veți primi pe email calea de acces către platforma unde întâlnirea noastră va fi găzduită online.

221 Moștenirea Lui Pavel Epistolele Către Tit Și Timotei Instagram