Propunere city break studios la Veneția - sesiunea II

Curs cu participare fizică - Veneția

Am dat startul înscrierilor pentru a doua serie de cursuri în mișcare de la Veneția.

Veneția fascinează într-atît încît, fără nici o prezentare, prima rundă a călătoriei de studiu este deja „fully booked”, iar cea de-a doua începe și ea să se umple. Pentru oricine a văzut măcar cîteva poze cu Veneția acest oraș reprezintă un miracol. Ne propunem să explorăm istoria miracolului venețian, începînd cu mozaicurile din bazilica de la Torcello și culminînd cu paradoxul republicii imperiale. Cu alte cuvinte, pe lîngă vizitele la principalele „obiective turistice”, ne vom apleca în special asupra instituțiilor și tradițiilor (politice, intelectuale, religioase, artistice) care au făcut posibil acest miracol.

Datele desfășurării city break-ului studios sunt 14 - 18 martie 2023. 

* În cazul în care nu se întrunesc 15 persoane în acest grup, vom putea face călătoria, dar vom recalcula onorariul de curs în consecință, în funcție de numărul de locuri ocupate. Onorariul afișat este calculat pentru un grup de minimum 15 persoane și poate suferi modificări în cazul în care numărul de înscriși este mai mic.

Data limită pentru pre-înscriere și confirmare este 1 decembrie. Pentru pre-înscriere nu este necesară plata onorariului. Suma aferentă va fi solicitată numai după ce vom confirma călătoria. 

Vom sta la Veneția de pe 14 până pe 18 martie 2023. Sunt patru nopți. Numărul total de ore de predare este de cel puțin 22. 

***

Onorariul specificat pentru acest curs revine integral Biroului Casei SRL și nu include costurile de cazare, masă, intrări la muzee și transport. Suma afișată include toate taxele și TVA. 

În cazul în care vor apărea modificări ale datelor city-break-ului (programul de zbor), vom anunța din timp.

Lector
Data începerii
14 mar 2023
Curs cu participare fizică
Veneția
Ziua
marți
miercuri
joi
vineri
sâmbătă
Număr întâlniri
3
Ora de începere
12:00
Durata
25h
Onorariu total, TVA inclus
4.70000 lei