Ce este nou pe frontul de Est?

După opt luni de la începerea agresiunii Rusiei, care sunt principalele scenarii privind evoluția războiului și în ce fel s-ar putea acesta încheia? Care au fost obiectivele lui Putin în cea de a doua fază a războiului și în ce măsură Rusia le-a realizat? În ce fază se află acum războiul, care sunt obiectivele de etapă ale Ucrainei, dar ale Rusiei, în această perioadă? Și în ce măsură, ofensiva ucraineană din Herson ar putea fi decisivă pentru regimul Putin? Cursul caută să traseze câteva concluzii după a doua fază a războiului dus de Rusia împotriva Ucrainei.

  • Webinarul live va avea o întâlnire, în data de 27 septembrie, de la ora 19:00 (ora României). 
  • La acest curs oferim locuri cu burse integrale pentru elevi, studenți, profesori și pensionari. Detaliile despre modul prin care puteți deveni bursier se găsesc aici.
  • Cum vom proceda? Vom folosi o platformă de video online, unde ne vom vedea live de pe orice aparat dotat cu cameră video, microfon și acces la internet. În ziua de desfășurare a cursului veți primi pe email calea de acces către platforma unde întâlnirea noastră va fi găzduită online.