Bangkok, Cambodgia, Shanghai: călătorie virtuală cu un antropolog

Curs online - Webinar live

Cum ar fi să călătoriți timp de 3 săptămâni cu un antropolog în Asia de Sud Est și în Shanghai? Cum experimentează cineva cu educație antropologică o călătorie care nu este neapărat profesională? Alec Bălășescu vă ia cu el pentru o lună în călătoria sa reală în Bangkok, Angkor Wat și Shanghai, și oriunde îl vor mai duce pașii. Veniți cu el din confortul zoom-ului în sunetele, imaginile și mirosurile Asiei, de-a lungul a 3 întâlniri transmise chiar din timpul călătoriei, cu impresii „la cald”. Cum scria Vintilă Mihăilescu, Alec e un ghid bun pentru a vă arăta idei mergând pe stradă. Să îl urmărim pe drumurile Asiei.

  • Cursul va avea trei întâlniri, pe 22, 29 iunie și 6 iulie, de la ora 19:00, ora României.
  • La acest curs oferim burse elevilor și studenților, cadrelor didactice din învățământul preuniversitar, pensionarilor sau clericilor, indiferent de confesiune. Detalii aici.
  • Cum vom proceda? Vom folosi o platformă de video online, unde ne vom vedea live de pe orice aparat dotat cu cameră video, microfon și acces la internet. În ziua de desfășurare a cursului veți primi pe email calea de acces către platforma unde întâlnirea noastră va fi găzduită online.
Lector
iunie-iulie 2023
Data începerii
22 iun 2023
Curs online
webinar
Ziua
joi
Număr întâlniri
3
Ora de începere
19:00
Durata
6h
Onorariu total, TVA inclus
45000 lei