Bursele KPMG pentru studenți: atelier de retorică

Ne face plăcere să anunțăm atelierul de retorică pentru studenți pe care îl organizăm cu susținerea KPMG România. Acesta constă într-un curs de retorică de o zi întreagă ținut de Theodor Paleologu, inclusiv cu exerciții de vorbit în public pentru fiecare participant.

Formarea unui orator durează ani de zile și nu există cu adevărat scurtături, așa cum promit diverși „traineri” improvizați. Graba în acest domeniu, ca și în altele, mai mult strică decât ajută. În schimb, niște baze solide teoretice și practice oferă șansa de a progresa mult mai repede. 

Pentru a beneficia de o bursă pentru acest curs, vă rugăm să vă înscrieți la această sesiune și să ne trimiteți la adresa [email protected] următoarele lucruri:
1. Un CV scurt și la obiect;
2. Un scurt videoclip (2-3 minute) în care să vă prezentați: să spuneți cine sunteți și de ce doriți să participanți la acest curs. Vă recomandăm să urcați videoclipul pe drive sau wetransfer și să atașați link-ul în e-mail. 

Dintre înscriși vom selecta un număr de 12 studenți pentru a participa la curs. 

Alte detalii importante:

  • Studenții la drept și facultăți cu profil economic sau de afaceri, precum cei care lucrează în domeniul finanțelor vor fi avantajați;
  • Buna cunoaștere a unei limbi străine este, de asemenea, un avantaj;
  • Cursul va avea loc în salonul Casei Paleologu pe data de 14 ianuarie 2023 între orele 10:00 și 18:00. Vom avea pauze de cafea și una în care vom lua masa împreună.

 

Calendar de înscriere:

  • Înscrieri: 24 octombrie - 20 decembrie;
  • Anunțarea câștigătorilor: 4 ianuarie 2023;
  • Desfășurarea cursului: 14 ianuarie 2023, între orele 10:00-18:00.

177 Cartolina  Cartolină Bursele Kpmg Pentru Studenți 02