Polibiu: leadership în epoca globalizării

E foarte plăcut să ne împăunăm cu mândria că trecem printr-o perioadă unică în istoria lumii, un timp definit de globalizare, chiar dacă asta înseamnă că ne confruntăm cu probleme unice. Din nefericire pentru orgoliul nostru, o scurtă privire în istorie ne arată că problema globalizării se pune periodic. Din fericire, asta înseamnă că întrebările care astăzi ne preocupă nu sunt noi, și deci, putem găsi inspirație în trecut pentru a le răspunde. Polibiu, un grec care trăiește o vreme la Roma și scrie despre ascensiunea fulminantă a romanilor, ne arată ce fel de lideri sunt necesari într-un moment de interconectare a lumii. Vă propun să îl studiem pentru o serie fascinantă de studii de caz, dar și pentru reflecțiile sale teoretice asupra menirii liderului.

  • Cursul va avea două întâlniri, pe 16 și 23 martie, de la ora 19:00, ora României.
  • La acest curs oferim burse elevilor și studenților, cadrelor didactice din învățământul preuniversitar, pensionarilor sau clericilor, indiferent de confesiune. Detalii aici.
  • Cum vom proceda? Vom folosi o platformă de video online, unde ne vom vedea live de pe orice aparat dotat cu cameră video, microfon și acces la internet. În ziua de desfășurare a cursului veți primi pe email calea de acces către platforma unde întâlnirea noastră va fi găzduită online.

220 Polibiu Leadership În Epoca Globalizării Instagram