City break studios - Bloomsday la Dublin: Odiseea lui James Joyce

Curs cu participare fizică - Dublin

Vă propunem acest city break studios în Dublin, pe perioada 14 - 18 iunie. Termenul limită de înscriere este 25 martie 2023.

Bloomsday este ziua de 16 iunie 1904, în care se desfășoară întreaga „acțiune” din Ulise de James Joyce, unul dintre cele mai importante romane ale secolului XX, reputat însă atît de dificil, încît sperie pe mulți cititori. Din fericire, în 2023 Bloomsday, ziua lui Leopold Bloom, eroul romanului, cade într-o vineri, așa că putem planifica un întreg city break studios în capitala Irlandei.

Vom urma, așadar, periplul lui Leopold Bloom prin oraș și vom evoca diferitele episoade ale acestei fascinante epopei moderne. În acest fel vom putea poate intra mai ușor în lumea lui James Joyce. Desigur, avînd mai multe zile la dispoziție, vom vizita și alte cîteva „obiective” din Dublin și ne vom bucura din plin de atmosfera de sărbătoare literară care marchează ziua lui Bloom.

***

În cazul în care nu se întrunesc 15 persoane în acest grup, putem face călătoria, dar vom recalcula onorariul de curs în consecință, în funcție de numărul de locuri ocupate. Onorariul afișat este calculat pentru un grup de minimum 15 persoane și poate suferi modificări în cazul în care numărul de înscriși este mai mic.

Copiii cu vârste de peste 12 ani sunt bineveniți dacă sunt cuminți, le plac muzeele și au rezistență la mersul pe jos.

Aceasta este o propunere, vă rugăm să nu achitați deocamdată.

Costurile suplimentare (cazare hotel 4* și zbor) ajung momentan la aproximativ 850 EUR cu cazare în cameră single și zbor fără bagaj de cală.

Acestea pot suferi modificări.

***

Datele desfășurării city break-ului studios sunt 14 - 18 iunie 2023. Grupul minim cu care vom organiza călătoria este de 15 oaspeți pre-înscriși și confirmați.  Vom confirma călătoria cu minim 15 oaspeți, iar apoi vom reveni cu descrierea de curs.

Data limită pentru pre-înscriere și confirmare este 15 martie. Pentru pre-înscriere nu este necesară plata onorariului. Suma aferentă va fi solicitată numai după ce vom confirma călătoria. 

Vom sta la Dublin de pe 14 până pe 18 iunie 2023. Sunt patru nopți. Numărul total de ore de predare este de cel puțin 25. 

***

Onorariul specificat pentru acest curs revine integral Biroului Casei SRL și nu include costurile de cazare, masă, intrări la muzee și transport. Suma afișată include toate taxele și TVA. 

În cazul în care vor apărea modificări ale datelor city-break-ului (programul de zbor), vom anunța din timp.

Lector
Sesiunea iunie 2023
Data începerii
14 iun 2023
Curs cu participare fizică
Dublin
Ziua
miercuri
joi
vineri
sâmbătă
duminică
Număr întâlniri
3
Ora de începere
18:00
Durata
25h
Onorariu total, TVA inclus
4.60000 lei