Casa Paleologu pentru copii: Zeii Olimpului

Curs online - Webinar live

Grecia antică, leagănul culturii europene, a oferit timp de mii de ani un panteon al zeilor care a modelat cultura și mentalitatea popoarelor europene. Acest curs este menit să îi familiarizeze pe cei mici cu cei mai importanți zei antici grecești și miturile din jurul lor.

Dar oare cum arătau acești zei despre care cunoaștem atât de multe legende? Ei bine, înainte de a ne da frâu liber imaginației, vom studia cum au fost reprezentați zeii de-a lungul timpului de către artiști. Vom vedea, de pildă, cum a fost pictat fulgerul cel înspăimântător al lui Zeus sau chipul grațios al zeiței dragostei. Copiii vor descoperi atributele celor doisprezece zei olimpieni prin jocuri și vor realiza la rândul lor imagini ale zeilor preferați.

Cursul este menit să ofere o bază solidă de informații și să dezvolte imaginația și capacitatea copiilor de a face conexiuni între imagini și cuvinte. Maniera de lucru este interactivă. Copiii sunt rugați să aibă la îndemână foi pentru desenat și creioane sau carioci.

  • Webinarul live va avea trei întâlniri, în zilele de 25 aprilie, 2 și 9 mai, de la ora 18:00 (ora României).  
  • Cursul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani. Ne așteptăm ca oaspeții de la curs să se conecteze de pe un device dotat cu cameră video și microfon. 
  • Cum vom proceda? Vom folosi o platformă de video online, unde ne vom vedea live de pe orice aparat dotat cu cameră video, microfon și acces la internet. În ziua desfășurării cursului veți primi pe email calea de acces către platforma unde întâlnirea noastră va fi găzduită online.

217 Cartolina  Casa Paleologu Pentru Copii Zeii Olimpului Instagram

Lector
aprilie 2023
Data începerii
25 apr 2023
Curs online
Webinar live
Ziua
marți
Număr întâlniri
3
Ora de începere
18:00
Durata
6h
Onorariu total, TVA inclus
39000 lei