Renovăm și dereticăm prin casa noastră digitală. E posibil să mai întâmpinați probleme pe ici pe colo până terminăm. Vă rugăm să ne ajutați și să ne raportați problemele întâmpinate!

City break studios la Assisi

Curs cu participare fizică - Assisi

Pictată de Cimabue, Giotto, Pietro Lorenzetti și Simone Martini, basilica San Francesco din Assisi este una dintre cele mai frumoase și faimoase biserici din lumea creștină. Programul său iconografic traduce în capodopere artistice o întreagă reflecție teologică, pe care ne vom strădui să o cuprindem în toată complexitatea sa.

Dar Assisi nu înseamnă doar basilica San Francesco. Vom vizita, de asemenea, Santa Chiara, Santa Maria Maggiore, San Rufino, San Pietro, Rocca Maggiore, templul Minervei și vestigiile romane. Dar mai cu seamă vom merge pe urmele Sfîntului Francisc în acele locuri simple și austere care ne fac să-i înțelegem cel mai bine personalitatea și aspirațiile: Eremo delle Carceri, San Damiano și Porziuncola (Santa Maria degli Angeli).

Assisi e un oraș mic. Nu vom alerga precum la Roma, Atena, Napoli sau Madrid. Dar încărcătura sa spirituală este cu totul aparte. În plus, în cîteva minute ajungi deja în pădure, pe drumurile de munte străbătute cîndva de Francisc și prietenii săi. Recomandăm, așadar, ghete serioase...

Datele desfășurării city break-ului studios sunt 19 - 22 august 2022. Grupul minim cu care vom organiza călătoria este de 15 oaspeți înscriși și confirmați. Data limită pentru înscriere și confirmare este 20 iulie. Vom confirma organizarea călătoriei de îndată ce am adunat 15 oaspeți înscriși la acest city break.

Vom sta la Assisi de pe 19 până pe 22 august 2022. Sînt trei nopți. Numărul total de ore de predare este de cel puțin 16. Pentru cei înscrişi, pregătim un program detaliat pe zile, îl veţi primi prin email.

***

Onorariul specificat pentru acest curs revine integral Casei Paleologu și nu include costurile de cazare, masă, intrări la muzee și transport. Suma afișată include toate taxele și TVA. 

În cazul în care vor apărea modificări în condițiile de călătorie în Italia sau dacă se va înrăutăți situația cazurilor COVID, vom fi nevoiți să amânăm călătoria. Sperăm că nu va fi cazul.

Vom fi cazați la o mănăstire catolică cu condiții specifice. 

Preţul pentru cazare pentru 1 persoană pe tot parcursul cursului este următorul:

  • în cameră dublă inclusiv mic dejun: 85 de euro/noapte

Aceste tarife sunt disponibile numai pentru cursanţii Casei Paleologu.

Celelalte costuri:

  • Transport: ne procurăm fiecare biletele de avion, în funcţie de compania aeriană dorită. Noi recomandăm zborul către Perugia.
  • Intrările la muzee şi alte locuri vizitate
  • Alte costuri: după bugetul fiecăruia. Un minim pentru mese pe zi ajunge la 30 EUR, transportul de la aeroport la hotel, în jur de 15 EUR de persoană.
  • Asigurarea de călătorie: în jur de 20 EUR de persoană, în funcţie de compania aleasă.
Lector
Data începerii
19 aug 2022
Curs cu participare fizică
Assisi
Ziua
duminică
luni
vineri
sâmbătă
Număr întîlniri
3
Ora de începere
15:00
Durata
16h
Onorariu total, TVA inclus
3.00000 lei