City break studios la Veneția

Curs cu participare fizică - Veneția

Pentru oricine a văzut măcar cîteva poze cu Veneția acest oraș reprezintă un miracol. Ne propunem să explorăm istoria miracolului venețian, începînd cu mozaicurile din bazilica de la Torcello și culminînd cu paradoxul republicii imperiale. Cu alte cuvinte, pe lîngă vizitele la principalele „obiective turistice”, ne vom apleca în special asupra instituțiilor și tradițiilor (politice, intelectuale, religioase, artistice) care au făcut posibil acest miracol.

Datele desfășurării city break-ului studios sunt 6 - 10 martie 2023. 

* În cazul în care nu se întrunesc 15 persoane în acest grup, vom putea face călătoria, dar vom recalcula onorariul de curs în consecință, în funcție de numărul de locuri ocupate. Onorariul afișat este calculat pentru un grup de minimum 15 persoane și poate suferi modificări în cazul în care numărul de înscriși este mai mic.

Data limită pentru înscriere și confirmare este 14 februarie.

Vom sta la Veneția de pe 6 până pe 10 martie 2023. Sunt patru nopți. Numărul total de ore de predare este de cel puțin 22. 

***

Onorariul specificat pentru acest curs revine integral Biroului Casei SRL și nu include costurile de cazare, masă, intrări la muzee și transport. Suma afișată include toate taxele și TVA. 

În cazul în care vor apărea modificări ale datelor city-break-ului (programul de zbor), vom anunța din timp.

Lector
Martie 2023
Data începerii
06 mar 2023
Curs cu participare fizică
Veneția
Ziua
luni
marți
miercuri
joi
vineri
Număr întâlniri
3
Ora de începere
12:00
Durata
22h
Onorariu total, TVA inclus
4.70000 lei