City break studios la Paris pentru începători

Curs cu participare fizică - Paris, Franța

În trecut am organizat vizite tematice la Paris și, fără îndoială, o vom face în continuare. De data asta, însă, vă propun o călătorie de studiu care să pună în evidență extraordinara varietate a Parisului din evul mediu pînă în prezent. Vom vizita cîteva muzee celebre (Orsay, Cluny, Marmottan, Carnavalet), cîteva biserici splendide (Saint-Germain-des-Prés, Saint-Séverin, Saint-Eustache), cîteva cartiere istorice (Marais, Quartier Latin, Montmartre). Vă invit să flanăm împreună prin Paris și să descoperiți sau să revedeți locuri și monumente care îmi sînt dragi din orașul meu preferat.

Vă propunem un city break studios în Paris, pe perioada 18 - 22 octombrie. 

* În cazul în care nu se întrunesc 15 persoane în acest grup, vom face călătoria, dar vom recalcula onorariul de curs în consecință, în funcție de numărul de locuri ocupate. Onorariul afișat este calculat pentru un grup de minimum 15 persoane și poate suferi modificări în cazul în care numărul de înscriși este mai mic.

Datele desfășurării city break-ului studios sunt 18 - 22 octombrie 2023. 

Data limită pentru pre-înscriere și confirmare este 17 august. Pentru pre-înscriere nu este necesară plata onorariului. Suma aferentă va fi solicitată numai după ce vom confirma călătoria. 

Vom sta la Paris de pe 18 până pe 22 octombrie 2023. Sunt patru nopți. Numărul total de ore de predare este de cel puțin 22. 

Costurile suplimentare (cazare 4* și zbor) ajung, în acest moment, la aproximativ 800 EUR și pot suferi modificări.

Copiii cu vârste de peste 12 ani sunt bineveniți dacă sunt însoțiți, au exercițiu la mers pe jos și la vizitat muzee.

***

Onorariul specificat pentru acest curs revine integral Biroului Casei SRL și nu include costurile de cazare, masă, intrări la muzee și transport. Suma afișată include toate taxele și TVA. 

În cazul în care vor apărea modificări ale datelor city-break-ului (programul de zbor), vom anunța din timp.

Lector
Octombrie 2023
Data începerii
18 oct 2023
Curs cu participare fizică
Paris
Ziua
miercuri
joi
vineri
sâmbătă
duminică
Număr întâlniri
3
Ora de începere
18:00
Durata
25h
Onorariu total, TVA inclus
4.70000 lei