City break studios la Londra

Londra, capitala imperiului peste care soarele nu apune niciodată, a fost centrul lumii în epoca modernă. Este imposibil să ne imaginăm civilizația în care trăim fără cutremurele cu epicentrul în întâiul oraș al insulelor britanice. Revoluția științifică, patronată de societatea regală și dominată, bineînțeles, de Newton, dar care merge până la Darwin și evoluție. Revoluția industrială care ne-a transformat lumea într-una tehnică. Constituirea sistemului economic și financiar global care astăzi ne dă atâtea bătăi de cap. La baza tuturor se află inovațiile filozofice și politice care definesc specificul acestei insule conștiente că este continuatoarea Atenei și a Romei antice.

Puterea colosului britanic care rezultă din toate aceste schimbări se vede cel mai bine pe străzile capitalei, în monumentele și în muzee sale. Arta este adusă din Atena, din Europa renascentistă, precum și de pe toată întinderea imperiului, din Egipt până în India. Vom vizita acele muzee care înfățișează cel mai bine ideea imperială britanică.

Paradoxul imperiului britanic este că apusul său coincide cu o victorie. Succesul din al doilea război mondial este sfârșitul hegemoniei sale. De aceea, noi ne vom concentra pe procesele care încep în secolul XVII și care transformă Regatul Unit în prima putere mondială a secolului XIX.

Datele desfășurării city break-ului studios sunt 30 noiembrie - 4 decembrie 2022. Grupul minim cu care vom organiza călătoria este de 15 oaspeți înscriși și confirmați. Data limită pentru înscriere și confirmare este 1 noiembrie. Vom confirma organizarea călătoriei de îndată ce am adunat 15 oaspeți înscriși la acest city break.

Vom sta la Londra de pe 30 noiembrie până pe 4 decembrie 2022. Sunt patru nopți. Numărul total de ore de predare este de cel puțin 25. Pentru cei înscrişi, pregătim un program detaliat pe zile, îl veţi primi prin email.

***

Onorariul specificat pentru acest curs revine integral Biroului Casei SRL și nu include costurile de cazare, masă, intrări la muzee și transport. Suma afișată include toate taxele și TVA. 

În cazul în care vor apărea modificări în condițiile de călătorie în Marea Britanie sau dacă se va înrăutăți situația cazurilor COVID, vom fi nevoiți să amânăm călătoria. Sperăm că nu va fi cazul.

Pentru cazare, vă punem la dispoziție două variante:

  • prin agenția de turism care ne va oferi toate serviciile necesare. Este, așadar, extrem de important să știm din timp cîți oaspeți vor participa pentru a rezerva camerele și biletele de avion.
  • vă rezervați dumneavoastră pe cont propriu cazarea și avionul.

Agenția de turism ne oferă următoarele servicii: recomandări cazări, restaurante, meniuri, rezervări, transport local, program, contractare furnizori terți, identificare zboruri, recomandări documentare situație Covid, comunicare cu oaspeții Casei, contractare asigurare storno covid. Colaborarea cu agenția de turism ne permite să organizăm mai multe călătorii de studiu decât în trecut. 

Hotelul ales este un hotel de 4*, cu amplasare foarte bună, central, aproape de obiectivele turistice. 

Costurile de mai jos sunt calculate în funcție de tipul de cameră preferat de dumneavoastră:

  • 800 EUR/persoană în cameră dublă/total sejur
  • 1350 EUR/persoană în cameră single/total sejur, facturate separat de către partenerii noștri.

Prețurile sunt aproximative și pot varia în funcție de numărul de oaspeți și data la care vă înscrieți. Cu siguranță, cele mai fluctuante sunt tarifele zborurilor, așa că data limită de înscriere la curs este 1 noiembrie.

Pentru oaspeții care aleg să plece din București, datele de zbor sunt următoarele:

  • Ryan Air 30 NOV Bucuresti - Londra Stansted 16:35 - 18:00
  • Ryan Air 04 DEC Londra Stansted - Bucuresti 10:05 - 15:05

174 Cartolina  City Break Studios La Londra Instagram