City break studios la București

Curs cu participare fizică - București, România

De cînd am început călătoriile de studiu în 2017 acesta este primul city break studios la București, organizat la cererea publicului. Desigur, muzeele noastre sînt modeste în comparație cu cele din alte orașe europene, iar capitala României oferă un spectacol unic de haos urbanistic și distrugere de patrimoniu. Cu toate acestea, Bucureștiul are comorile lui pe care înșiși bucureștenii le ignoră.

Nu vă propun un tur complet al orașului, ci o incursiune în istoria noastră cu opriri în cîteva locuri pe care le consider reprezentative: MNAR, MNIR, muzeele Aman, Pallady, Storck, Zambaccian, Casa Paleologu, cimitirul Bellu, cîteva biserici superbe și foarte vechi (Colțea, Stavropoleos, Radu Vodă, Kretzulescu etc.).

Datele desfășurării city break-ului studios sunt 16 - 18 iunie 2023. 

Data limită pentru pre-înscriere și confirmare este 31 mai. Pentru pre-înscriere nu este necesară plata onorariului. Suma aferentă va fi solicitată numai după ce vom confirma călătoria. 

Vom sta la București de pe 16 până pe 18 iunie 2023. Numărul total de ore de predare este de cel puțin 22. 

***

Onorariul specificat pentru acest curs revine integral Biroului Casei SRL și nu include costurile de cazare, masă, intrări la muzee și transport. Suma afișată include toate taxele și TVA. 

Pentru prietenii Casei din afara Bucureștiului, vă punem la dispoziție agenția de turism cu care colaborăm noi pentru cazare. 

În cazul în care vor apărea modificări ale datelor city-break-ului, vom anunța din timp.

Lector
iunie 2023
Data începerii
16 iun 2023
Curs cu participare fizică
București
Ziua
vineri
sâmbătă
duminică
Număr întâlniri
3
Ora de începere
12:00
Durata
22h
Onorariu total, TVA inclus
2.35000 lei