Propunere Paște studios la Tesalonic

Curs cu participare fizică - Tesalonic

Vă propunem acest Paște studios la Tesalonic, pe perioada 12 - 18 aprilie. Termenul limită de înscriere este 15 februarie 2023.

Tesalonicul este poate orașul cel mai potrivit pentru a petrece Paștele ortodox. Acolo se află cele mai mari și mai frumoase biserici bizantine care să mai funcționeze ca atare în vremurile noastre, iar în zilele din jurul Paștelui ele sînt deschise mai mult decît în restul timpului. Acolo, la Tesalonic și Filippi, au fost fondate de către Sfîntul Pavel primele comunități creștine de pe teritoriul Europei.

Tesalonicul era al doilea oraș din Imperiul Bizantin. Dar fusese un oraș important și în epocă macedoneană și romană, încă de la fondarea sa de către regele Cassandros la sfîrșitul secolului IV î.e.n. și a rămas un oraș de seamă al Imperiului Otoman pînă la unirea cu Grecia în 1913. Vom revizita toate aceste etape istorice în devenirea unuia dintre orașele cele mai agreabile din partea noastră de lume. Vom vizita, de asemenea, siturile arheologice de la Vergina (mormintele regale), Pella (capitala Macedoniei), Dion (la poalele Olimpului), Amfipolis (colonia ateniană), Filippi (orașul lui Filip al II-lea).

În cazul în care nu se întrunesc 15 persoane în acest grup, putem face călătoria, dar vom recalcula onorariul de curs în consecință, în funcție de numărul de locuri ocupate. Onorariul afișat este calculat pentru un grup de minimum 15 persoane și poate suferi modificări în cazul în care numărul de înscriși este mai mic.

Copiii cu vârste de peste 12 ani sunt bineveniți dacă sunt cuminți, le plac muzeele și au rezistență la mersul pe jos.

Aceasta este o propunere, vă rugăm să nu achitați deocamdată.

Costurile suplimentare (cazare hotel 4* și zbor) ajung momentan la aproximativ 950 EUR cu cazare în cameră single și zbor fără bagaj de cală.

Acestea pot suferi modificări.

***

Vom sta la Tesalonic de pe 12 până pe 18 aprilie 2023. Sunt șase nopți. Numărul total de ore de predare este de cel puțin 35. 

Data limită pentru pre-înscriere și confirmare este 15 februarie. Pentru pre-înscriere nu este necesară plata onorariului. Suma aferentă va fi solicitată numai după ce vom confirma călătoria. 

***

Onorariul specificat pentru acest curs revine integral Biroului Casei SRL și nu include costurile de cazare, masă, intrări la muzee și transport. Suma afișată include toate taxele și TVA. 

În cazul în care vor apărea modificări ale datelor city-break-ului (programul de zbor), vom anunța din timp.

Lector
aprilie 2023
Data începerii
12 apr 2023
Curs cu participare fizică
Tesalonic
Ziua
miercuri
joi
vineri
sâmbătă
duminică
luni
marți
Număr întâlniri
5
Ora de începere
12:00
Durata
35h
Onorariu total, TVA inclus
5.00000 lei