Testimoniale

  • "La Casa Paleologu am găsit o insulă de normalitate , un spațiu intim în care poți gîndi și vorbi liber, discuții cordiale , lipsite de solemnitate academică și jargon corporatist. M-am simțit bine și în siguranță, este unul din locurile care fac Bucureștiul mai frumos și pe bucureșteni mai deștepți! Voi reveni la Casa Paleologu de fiecare dată cînd voi simți nevoia să iau o gură de aer proaspăt. " (Ioana Petra, referent financiar)

 

 

(Dragoș Iordache, elev, despre Programul Paideia destinat elevilor și studenților)

  • " Ați creat o oază de erudiție și frumos ." (Olimpia Brandhuber, antreprenor)
    Am venit la Casa Paleologu cu gîndul de a simţi şi a trăi atmosfera în care a trăit înţeleptul Paleologu senior şi pentru a-l vedea pe Theodor Paleologu - care reuşise recent o "minune" în Parlamentul amorţit al României. Am găsit o atmosferă prietenească, normală (în sensul în care nu întîlneşti ca avocat practician), familiară şi, totuşi, extrem de...spirituală . De atunci, am revenit la o perioadă pe care o credeam uitată. Am învăţat lucruri profunde care îţi rămîn în minte, te obsedează, te lămuresc, răspund sau generează alte întrebări. Am devenit dependent de aceste cursuri, de atmosfera Casei Paleologu şi sfătuiesc orice avocat care doreşte să nu-şi piardă spiritul său care are nevoie de terapie prin spirit să vină cu deschidere pentru a se completa ca profesionist şi ca om." (Bogdan Radu Curelea,  Avocat)  

"Cu toții am învățat lucruri noi și minunate de la un om cu o vastă experiență, căruia îi suntem recunoscători ca a ales sa ne împărtășească și nouă mici secrete esențiale din amplele sale cunoștințe, dar mai mult, a reușit să ne facă și pe noi să învățăm unul de la celălalt. " (Anca Radu, consultant în domeniul bancar)                                                                      "Atmosfera e minunată în casa istorică, plină de amintiri și în frumoasa încăpere cu bibliotecă. Dl. Paleologu predă într-un mod prin care invită participanții să pună întrebări și să își aducă propria contribuție la dezvoltarea temei în discuție. " (Tamer Sen, general manager)