Revelion studios la Viena

Curs cu participare fizică - Viena

Vom reveni cu descrierea cursului până pe data de 25 septembrie. 

Datele desfășurării revelionului studios sunt 27 decembrie 2022 - 2 ianuarie 2023. Grupul minim cu care vom organiza călătoria este de 15 oaspeți înscriși și confirmați. Data limită pentru înscriere și confirmare este 1 decembrie. Vom confirma organizarea călătoriei de îndată ce am adunat 15 oaspeți înscriși la acest city break.

Vom sta la Viena de pe 27 decembrie până pe 2 ianuarie 2023. Sunt șase nopți. Numărul total de ore de predare este de cel puțin 30. Pentru cei înscrişi, pregătim un program detaliat pe zile, îl veţi primi prin email.

***

Onorariul specificat pentru acest curs revine integral Biroului Casei SRL și nu include costurile de cazare, masă, intrări la muzee și transport. Suma afișată include toate taxele și TVA. 

Pentru cazare, vă punem la dispoziție două variante:

  • prin agenția de turism care ne va oferi toate serviciile necesare. Este, așadar, extrem de important să știm din timp câți oaspeți vor participa pentru a rezerva camerele și biletele de avion.
  • vă rezervați dumneavoastră pe cont propriu cazarea și avionul.

Agenția de turism ne oferă următoarele servicii: recomandări cazări, restaurante, meniuri, rezervări, transport local, program, contractare furnizori terți, identificare zboruri, recomandări documentare situație Covid, comunicare cu oaspeții Casei, contractare asigurare storno covid. Colaborarea cu agenția de turism ne permite să organizăm mai multe călătorii de studiu decât în trecut. 

Hotelul ales este un hotel de 4*, cu amplasare foarte bună, central, aproape de obiectivele turistice. 

Vom reveni cu oferta de cazare până la data de 18 septembrie.

Prețurile sunt aproximative și pot varia în funcție de numărul de oaspeți și data la care vă înscrieți. Cu siguranță, cele mai fluctuante sunt tarifele zborurilor, așa că data limită de înscriere la curs este 1 decembrie.

Pentru oaspeții care aleg să plece din București, datele de zbor sunt următoarele:

  • Ryan Air                              27 DEC Bucuresti - Vienna          15:45 - 16:30
  • Ryan Air                              02 IAN Vienna - Bucuresti          13:55 - 16:30
Lector
Data începerii
27 dec 2022
Curs cu participare fizică
Viena
Ziua
marți
miercuri
joi
vineri
sâmbătă
Număr întâlniri
4
Ora de începere
18:00
Durata
30h
Onorariu total, TVA inclus
4.50000 lei